Diggit är tidningen som har det lilla extra.

Tidningen når ut till alla på Ållebergsgymnasiet och elever i årskurs 9 i Falköpings Kommun. Diggit har sedan 1999 gets ut i över 1200 exemplar per termin.

I Diggit hittar man allt från intressanta reportage, tips, intervjuer och man får en inblick om Ållebergsgymnasiet och om eleverna på skolan.

Tidningen produceras av eleverna som går tredje året på  samhäll-mediaprogrammet som läser kursen Journalistik, reklam och information.

2017 skapade Diggit en webbsida där du får nya artiklar regelbundet, du kan läsa allt nytt som händer i skolan.

Diggit har sedan 2013 hetat Diggit 2.0 men nytt för i år är att vi har valt att ändra tillbaka namnet till Diggit.

Vi har även valt våran nya logga för att visa Diggit som tar det till ”The Next Level” och öppnar dörrarna till utveckling, nya överraskningar som du kommer få ta del av i december 2018 när den nya tidningen släpps!