Information

Fabian Olsson är en kille som just nu går i årskurs 3 på Samhällsprogrammet på Ållebergsgymnasiet. Han fyller år den 7 november och bor i Falköping. Hans föräldrar är skilda och han har 1 bror och 2 halvsyskon (halvbror & halvsyster). Det har också funnits en katt som hette Måns men han gick tyvärr bort ganska nyligen. Fun fact om Fabian är att han är väldigt rädd för husdjur då han tycker de är läskiga.

Fritid

På fritiden gillar han att vara med sina vänner men har även ett tidskrävande jobb utöver skolan. Mössebergsgården ligger på Mösseberg och där jobbar han extra under veckan. Hans arbetsuppgifter är att stå i kassan och att göra mackor. På somrarna finns det även glass som är mycket uppskattat då efterfrågan är väldigt hög. Han trivs mycket bra och det är ett gemytligt jobb där han tjänar ihop pengar efter skolan. Ett annat intresse som Fabian brinner för är att spela fotboll. Han har gjort det i princip hela sitt liv. Dock har han tagit en paus just nu då han tröttnade lite, men snart ska han ta upp intresset igen, fast denna gång i ett annat lag. Det blir lite blandade positioner men han brukar mest spela som mittfältare (vilket han tycker är roligast).

Övrigt

Filmer är inget som direkt är så populärt hos Fabian eftersom det kan bli ganska långtråkigt, han föredrar faktiskt att titta på serier då det är roligare att kunna följa en handling under en längre tid. Narcos är hans favoritserie och handlar om Pablo Escobar (världens mest ökända drogkung). På andraplats kommer Atlanta som handlar om en ny rappare (spelad av Childish Gambino/ Donald Glover) som självklart kommer från Atlanta.

Musiksmaken är väldigt blandad så det är allting ifrån pop, topplistan på spotify, Dr Alban, Dr Bombay, Basshunter och 6ix9ine. När han är på gymmet och köttar spelas det oftast BEBE av 6ix9ine.

Om Fabian fick en miljon kronor hade han rest till Australien och bott på ett riktigt lyxigt hotell och tittat på de coola djuren.

Eftersom han gillar fotboll hade han också valt att kolla på en match i Manchester och kollat när lagen Manchester United och Liverpool spelar mot varann.

Även köpt kläder i mängder, köpt häftiga bilar och även skänkt en slant till välgörenhet då det är en fin gest att hjälpa de som behöver hjälp.

Johanna Johansson

SA16a