Tisdagen den 7 maj var det dags för vårterminens årliga Diggitsläpp. Det bjöds på popcorn, fika och dryck. I vårens upplaga kunde man bland annat ta del av intervjuer, mode, inredning och studenten. Tidningen och evenemanget var mycket uppskattat av lärare såväl som av elever. Diggitredaktionen har fått möjligheten att intervjua två av läsarna. 

-Den artikel jag uppskattade mest var ”modet på Ålleberg” som var både stilren och intressant. Både jag och min klass tyckte att denna terminens upplaga var en klar förbättring från förra terminens. Vi tycker att stilen och layouten i tidningen är mer stilren och mogen. hävdar läsaren Nora Frisk. 

-Jag tycker att både tidningen och Diggitsläppet i stort var roligt och bättre än andra år. Tidningen innehöll många intressanta inslag men det jag fastnade mest för var ”modet på Ålleberg” och ”Ållebergsgymnasiets singlar”. Berättar läsaren Ludvig Brorsson för Diggitredaktionen. 

Vårens Diggitsläpp blev en succé och med detta släpp tackar vi på redaktionen för oss och önskar all lycka till nästkommande redaktion! 

SA16a