Diggit diggar!

Jullov

Vem älskar inte jullov!? Julafton, julklappar, ledighet, listan  på fördelar med jullov kan bli lång. Om man har tråkigt kan man hitta på aktiviteter som filmmaraton, bakning, festa med kompisar eller shoppa.

Billiga och bra julklappar:

Att hitta de perfekta julklapparna kan vara riktigt svårt men i vissa fall går det att hitta riktiga guldfynd. En perfekt julklapp ska vara både användbar, rolig och billig. Då blir det gynnsamt både för dig som handlar och den som du ger julklappen till.

Julfika

Nu i juletider finns det ett överdåd av julfika. Lussebullar, pepparkakor, och julmust. Vem skulle du vilja ha julfika med?

  Diggit iggar!

Julstressen

Som bara blir värre med allt plugg från skolan. Dagarna innan jul kan vara hektiska.

Mat ska inhandlas,klappar ska fixas och köpas och det ska städas hemma.

Det bästa vi vet är egentligen att ge bort julklappar till varandra till jul. Men eftersom man känner press att ge bort den perfekta julklappen har den glädjen bytts mot stress.

Ge då hellre bort något som betyder något.

Lutfisk, sill och annat äckligt på julbordet.

Det flesta ungdomar äter oftast inte lutfisk, sill och grisfötter på julbordet. Det bara står där och luktar illa. Julbordet borde innehålla allting man tycker om eller vad tycker ni?

Dåliga jullåtar

De har spelats på radio sedan oktober och de är lika dåliga nu som då. Julstämning i all ära, men på vilka villkor? Vi på Diggit sänker volymen.

Linnea Nordmark

Elin Johansson

Nejra Ramic sa15s